Palvelut

Entisöinti

Vaikka mosaiikkibetoni on lattiamateriaalina kestävä, kaipaa sekin hoitoa pysyäkseen edustavana ja helppohoitoisena. Useimmissa kerrostalojen rappukäytävissä käytetään turhaa rahaa vahan poistoon, vaikka se ei poista ajan tuomaa kulumaa ja epätasaisuutta. Hiontakäsittelyssä poistetaan 2-4 millimetriä, mikä tasoittaa mosaiikkibetonin siihen loistoon millainen se on uutena ollut. Portaista tulee valoisat, edustavat ja vaivattomat hoitaa taas vuosikymmeniksi. Teemme aina kohteeseen mallihionnan, jotta asiakas näkee heti millainen lopputulos entisöidyllä pinnalla on. Teemme myös yhteistyötä asunto-osakeyhtiöiden kanssa sekä tarjoamme/kauttamme saa portaiden vuosihuoltoja.

Paikkaus

Entisöintiin kuuluu isona osana portaiden sekä halkeamien paikkaus. Vuosien saatossa syystä tai toisesta portaisiin tulee lohkeamia, joiden korjaus suoritetaan kivikittiä, väripigmenttejä sekä kivirouheita käyttämällä, jolloin kolhuista saadaan huomaamattomia. Teemme myös uudiskohteissa rikkoutuneiden portaiden korjaustyöt.

Paikallaanvaluu

Paikallaanvaletulla mosaiikkibetonilla on Suomessa ja maailmalla pitkät perinteet. Mosaiikkibetoni kestää katsetta ja kulutusta ja se onkin yhä useammin arkkitehtien ja sisustajien valinta pintamateriaaliksi. Olemme olleet tekemässä paikallaanvaluna lattiaa monissa kohteissa mm. Klaukkalan kirkkoon sekä myös yksityishenkilöiden koteihin. Mosaiikkibetonista voidaan jakolistojen avulla tehdä erilaisia kuvioita, joissa vain mielikuvitus on rajana. Väripigmentit ja kivirouheet antavat mahdollisuuden värjätä lattia asiakkaan toiveiden mukaan.

Timanttityöt

Meillä on myös yli kymmenen vuoden kokemus timanttitöistä, aina porauksista sahauksiin. Mikään työ ei ole liian pieni tai suuri meille hoidettavaksi. Hoidamme työn ripeästi, sekä ammattitaidolla. Pääsemme tulemaan paikalle myös lyhyelläkin varoitusajalla.